Ontvang maandelijks de laatste schrijfupdates, boekontwikkelingen én mooie acties in je mailbox.

Privacyverklaring

Susan Moonen, gevestigd aan Penningkruid 27 5351 KA Berghem, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: www.susanmoonen.nl Penningkruid 27 5351 KA Berghem 06 520 711 71

Susan is de Functionaris Gegevensbescherming van Susan Moonen. Zij is te bereiken via info@moonenmedia.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Susan Moonen verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- E-mailadres

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@moonenmedia.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Susan Moonen verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Susan Moonen neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Susan Moonen) tussen zit. Susan Moonen gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Susan Moonen bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: Alle persoonsgegevens worden maximaal twee jaar bewaard.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Susan Moonen verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Susan Moonen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Susan Moonen gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Susan Moonen gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Google Analytics Naam: _utma Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet Bewaartermijn: 2 jaar

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Susan Moonen en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@moonenmedia.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Susan Moonen wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Susan Moonen neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@moonenmedia.nl

 

 

Zoeken

 

 

nieuws

Wanneer komt nu ein-de-lijk je derde boek?

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik de afgelopen maanden koos voor radiostilte. Géén sociale media. Géén nieuwsbrieven. Wat ik dan wel deed?
... Lees verder...

Mijn dochter werd zo enorm gepest...

en daarom wil ik haar graag jouw boek geven. Ik moest eerlijk gezegd even slikken toen ik het verhaal hoorde. En al was het niet de eerste keer dat... Lees verder...

Welke bal kies jij dit jaar?

Schrijven is magisch. Net als lezen. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief! Vragen? Opmerkingen? Stuur een mail naar info@susanmoonen.nl

... Lees verder...

Boektrailer Zwarte Aarde

De boektrailer van het tweede boek van Susan Moonen, Zwarte Aarde, is gereed en te bekijken op deze website. Deze tweede thriller Susan Moonen gaat... Lees verder...

Interview bij DTV

Een jaar na haar debuutroman Conflict heeft schrijfster Susan Moonen uit Ravenstein haar tweede thriller klaar. Het heet Zwarte Aarde en gaat over ... Lees verder...

Nieuwsbrief Oktober

Deze keer met de uitnodiging voor de boekpresentatie én natuurlijk de boekverloting. Benieuwd naar wat er allemaal gebeurt in het leven van een sch... Lees verder...

Nieuwsbrief September

Benieuwd wat er allemaal gebeurt in het leven van een schrijfster?
Lees het in de nieuwsbrieven. Mét elke maand een boekverloting!
Deze... Lees verder...

Conflict nog altijd populair

Bijna een jaar na verschijnen is thrillerdebuut Conflict nog altijd populair bij de bezoekers van boekhandel Derijks in Oss. Dat het verhaal zich a... Lees verder...

Manuscriptbegeleiding succesvol

“Susan’s debuutthriller Conflict greep me direct vanaf de eerste paar bladzijden bij de strot. Er was geen ontsnappen aan, je wordt in het verhaal ... Lees verder...

Tweede druk thrillerdebuut ‘Conflict’ Susan Moonen een feit

RAVENSTEIN – De tweede druk van thriller Conflict, geschreven door Susan Moonen, rolde binnen minder dan een maand na verschijnen van de persen. Ti... Lees verder...