Ontvang maandelijks de laatste schrijfupdates, boekontwikkelingen ťn mooie acties in je mailbox.
Juli 2017
En toen... was het vakantie!

En toen... was het vakantie!

Heb je ook bijna vakantie? Ik gok en hoop van wel. Mij brengt zo'n periode in een ander land onverminderd inspiratie, ontspanning en nieuwe inzichten. Inzichten die ik meeneem terug naar huis. Mijn leven, dat hoofdzakelijk bestaat uit werken, muziek maken, fysiek en mentaal gezond leven en me richten op mijn gezin, familie, vrienden en andere mensen, lijkt steeds simpeler te worden.

Eenvoudig leven
Het gros van wat buiten die actitiviteiten valt doe ik simpelweg niet. Kun je je voorstellen hoeveel rust dat geeft? Zeker in een tijd waain er zoveel prikkels, informatie en mogelijkheden zijn die om aandacht vragen. Apple-oprichter Steve Jobs zei het al eens treffend: 'Deciding what not to do is as important as deciding what to do.' 

Ik gun iedereen de rust en focus die het oplevert en wens je een hele fijne vakantie met je naasten toe!

Hartelijke groet,
Susan


Susan Moonen van Moonen Media

Verbinding verzacht. Dat is wat ik geloof. In een maatschappij die sneller, harder en ambitieuzer wordt, blijft het delen van authentieke verhalen ongekend waardevol. En gelukkig, ik zie meer en meer mensen, maar ook bedrijven hun verhaal vanuit de kern vertellen. Ik sta voor positiviteit. Al realiseer ik me heel goed dat deze levenshouding niet voor elk mens even vanzelfsprekend is. Ik hoop dat we van elkaar willen blijven leren, kwetsbaar durven zijn en met een open houding naar de wereld gaan (of blijven) kijken met behoud van eigen kracht. Maak er wat moois van vandaag!

Meer over Susan...
Susan Moonen werkt, vanuit Moonen Media als copywriter, journalist en ghostwriter. Daarnaast ontwikkelde ze het Zeker Zichtbaar Zijn Plan: een abonnement waarmee bedrijven in het hoofd en hart van hun klanten blijven door het delen van authentieke, niet-commerciŽle nieuwsbrieven. Eerder heeft Susan 2 thrillers geschreven rondom maatschappelijke thema's als loyaliteit (Conflict 2014) en pesten (Zwarte Aarde 2015). Daarmee ging een langgekoesterde meisjesdroom in vervulling.


Reacties: (0)


Naam:


E-mail (optioneel):