Ontvang maandelijks de laatste schrijfupdates, boekontwikkelingen n mooie acties in je mailbox.
September 2015
Toeval?

Toeval?

 

Afgelopen zondag, op 30 augustus, ruimde ik onze zolder op. Deze tekening kwam ik tegen, uit mijn schooltijd. De vraag? Wat ik later worden wilde. En welke eigenschappen daarvoor nodig zijn. Toeval of niet: op 30 augustus, precies een jaar geleden was de boekpresentatie van Conflict bij boekhandel Derijks in Oss. Wat is er veel gebeurd sinds die bewuste dag waarop mijn meisjesdroom uitkwam. En wat heb ik veel geleerd! Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze om mijn loopbaan een andere richting in te sturen. Nu ben ik als auteur, tekstschrijver en journalist elke dag bezig met dt wat me past als een jas en daarom ook bloedgelukkig maakt. 
'Af en toe moet je je leven ondersteboven houden om te kijken of er nog meer in zit,' zegt posterheld Loesje. En daar sluit ik me volledig bij aan. 


Susan Moonen van Moonen Media

Verbinding verzacht. Dat is wat ik geloof. In een maatschappij die sneller, harder en ambitieuzer wordt, blijft het delen van authentieke verhalen ongekend waardevol. En gelukkig, ik zie meer en meer mensen, maar ook bedrijven hun verhaal vanuit de kern vertellen. Ik sta voor positiviteit. Al realiseer ik me heel goed dat deze levenshouding niet voor elk mens even vanzelfsprekend is. Ik hoop dat we van elkaar willen blijven leren, kwetsbaar durven zijn en met een open houding naar de wereld gaan (of blijven) kijken met behoud van eigen kracht. Maak er wat moois van vandaag!

Meer over Susan...
Susan Moonen werkt, vanuit Moonen Media als copywriter, journalist en ghostwriter. Daarnaast ontwikkelde ze het Zeker Zichtbaar Zijn Plan: een abonnement waarmee bedrijven in het hoofd en hart van hun klanten blijven door het delen van authentieke, niet-commercile nieuwsbrieven. Eerder heeft Susan 2 thrillers geschreven rondom maatschappelijke thema's als loyaliteit (Conflict 2014) en pesten (Zwarte Aarde 2015). Daarmee ging een langgekoesterde meisjesdroom in vervulling.


Reacties: (0)


Naam:


E-mail (optioneel):