Ontvang maandelijks de laatste schrijfupdates, boekontwikkelingen én mooie acties in je mailbox.
Juli 2015
Conflict nog altijd populair

Conflict nog altijd populair

Bijna een jaar na verschijnen is thrillerdebuut Conflict nog altijd populair bij de bezoekers van boekhandel Derijks in Oss. Dat het verhaal zich afspeelt in de omgeving van Oss en Ravenstein maakt het boek extra aantrekkelijk. 'Je herkent de verschillende plaatsen die tot in detail beschreven zijn en dat maakt het verhaal levensecht,' aldus een lezer. 'Hardlopen in de bossen van Herperduin is nooit meer hetzelfde nadat je dit boek gelezen hebt,' zegt een ander. Er zijn met regelmaat gesigneerde exemplaren van Conflict (mét boekenlegger) verkrijgbaar.


Susan Moonen van Moonen Media

Verbinding verzacht. Dat is wat ik geloof. In een maatschappij die sneller, harder en ambitieuzer wordt, blijft het delen van authentieke verhalen ongekend waardevol. En gelukkig, ik zie meer en meer mensen, maar ook bedrijven hun verhaal vanuit de kern vertellen. Ik sta voor positiviteit. Al realiseer ik me heel goed dat deze levenshouding niet voor elk mens even vanzelfsprekend is. Ik hoop dat we van elkaar willen blijven leren, kwetsbaar durven zijn en met een open houding naar de wereld gaan (of blijven) kijken met behoud van eigen kracht. Maak er wat moois van vandaag!

Meer over Susan...
Susan Moonen werkt, vanuit Moonen Media als copywriter, journalist en ghostwriter. Daarnaast ontwikkelde ze het Zeker Zichtbaar Zijn Plan: een abonnement waarmee bedrijven in het hoofd en hart van hun klanten blijven door het delen van authentieke, niet-commerciële nieuwsbrieven. Eerder heeft Susan 2 thrillers geschreven rondom maatschappelijke thema's als loyaliteit (Conflict 2014) en pesten (Zwarte Aarde 2015). Daarmee ging een langgekoesterde meisjesdroom in vervulling.


Reacties: (0)


Naam:


E-mail (optioneel):