Ontvang maandelijks de laatste schrijfupdates, boekontwikkelingen ťn mooie acties in je mailbox.
Oktober 2014
Tweede druk thrillerdebuut Conflict een feit

Tweede druk thrillerdebuut Conflict een feit

RAVENSTEIN – De tweede druk van thriller Conflict, geschreven door Susan Moonen, rolde binnen minder dan zes weken na verschijnen van de persen. Tijdens een drukbezochte boekpresentatie bij boekhandel Derijks op 30 augustus jl. nam Wobine Buijs – Glaudemans, burgemeester van Oss, het eerste exemplaar in ontvangst. Vanaf dat moment gingen de boeken als warme broodjes over de toonbank. Om het succes van de tweede druk te vieren staat er een extra signeersessie gepland bij van Tilburg Mode in Ravenstein. De schrijfster uit Berghem is op vrijdag 17 oktober van 14.30 uur tot 15.30 uur aanwezig om haar boek te signeren tijdens de Food, Fashion & Fundagen waarin volop aandacht is voor lekker leven in de breedste zin van het woord. Het verhaal van Conflict speelt zich af in Ravenstein en omgeving, wat het lezen van dit debuut extra aantrekkelijk maakt. Naast spanning en bloedstollende passages is er volop aandacht voor de emoties van de hoofdpersonen. Het verhaal is geschreven rond het thema ‘loyaliteit’ tussen mensen: wat zou jij doen als je iets afschuwelijks over je beste vriendin weet? Is je vriendschap sterk genoeg om het verraad te overleven? Termen als ‘droomdebuut’, ‘pageturner’ en ‘beste vrouwenthriller’ worden meerdere malen genoemd in de recensies.


Susan Moonen van Moonen Media

Verbinding verzacht. Dat is wat ik geloof. In een maatschappij die sneller, harder en ambitieuzer wordt, blijft het delen van authentieke verhalen ongekend waardevol. En gelukkig, ik zie meer en meer mensen, maar ook bedrijven hun verhaal vanuit de kern vertellen. Ik sta voor positiviteit. Al realiseer ik me heel goed dat deze levenshouding niet voor elk mens even vanzelfsprekend is. Ik hoop dat we van elkaar willen blijven leren, kwetsbaar durven zijn en met een open houding naar de wereld gaan (of blijven) kijken met behoud van eigen kracht. Maak er wat moois van vandaag!

Meer over Susan...
Susan Moonen werkt, vanuit Moonen Media als copywriter, journalist en ghostwriter. Daarnaast ontwikkelde ze het Zeker Zichtbaar Zijn Plan: een abonnement waarmee bedrijven in het hoofd en hart van hun klanten blijven door het delen van authentieke, niet-commerciŽle nieuwsbrieven. Eerder heeft Susan 2 thrillers geschreven rondom maatschappelijke thema's als loyaliteit (Conflict 2014) en pesten (Zwarte Aarde 2015). Daarmee ging een langgekoesterde meisjesdroom in vervulling.


Reacties: (0)


Naam:


E-mail (optioneel):